Prostory klubu

Main Stage

Club Stage

VIP floor

Premium lounge

Sky Box

Life is one big PARTY!

Pomaturitní mazce

Půlnoční překvapení končící bouřlivým potleskem znamená jediné – konec maturitního plesu. Na řadu přichází očekávaný MAZEC!!! V našem klubu najdete vše, co po plesu budete potřebovat. Díky rozmanité členitosti prostor máme pro každého to nejlepší. Taneční stage s barem a vlastním DJ, nebo sestaveným playlistem je přístupná pouze pro návštěvníky maturitního plesu – ke vstupu stačí pouze vstupenka z plesu. O soukromí pro Vás a Vaše nejbližší je tedy postaráno. Nechybí oddělená zóna pro maturanty, která nabízí skvělé možnosti k vytouženému oddychu. O soukromí pro Vás a Vaše nejbližší je postaráno a párty může začít! Máte zájem o více info informujte nás, a my Vám zašleme prezentaci, jak to u nás chodí.

Oslavy narozenin

Budete pořádat pro sebe nebo Vaše nejbližší oslavu narozenin? Díky našim odděleným stage – VIP Floor a Premium Lounge máte ideální příležitost uspořádat párty, na kterou oslavenec a hosté dlouho nezapomenou! Pro celou skupinu zajistíme dostatek prostoru a pohodlí pro tanec, nebo sezení v oddělených boxech. Pokud máte v plánu tématickou výzdobu, lze domluvit její přípravu před otevřením klubu. Není ani problém nechat výzdobu na nás dle domluvy. Občerstvení pro Vaše hosty je možno vyřešit přes ceteringovou společnost nebo si donést vlastní. Vstup zdarma do VIP částí klubu je pro oslavence a Všechny hosty samozřejmostí. (Neplatí pro velké organizované akce, externí produkce a koncerty)

Firemní večírky

Hledáte místo pro uspořádání firemní akce pro své klienty a Vaše zaměstnance? Rádi by jste zajistili formální úvod a pozdější párty na jednom místě? Náš klub je pro Vás správnou volbou. Disponujeme oddělenými prostory s vlastními vstupy – Vaši klienti se s ostatními návštěvníky klubu nemusí ani setkat. Díky zvukovým okruhům si můžete hrát vlastní styl hudby nebo se nechat přepojit na stage pro návštěvníky klubu a poslouchat stejnou hudbu, jen pohodlněji ve svém soukromý. Občerstvení na akci je možné objednat cateringovou společností dle Vašeho výběru. Přestože ceny pronájmu společenských prostor v Plzni rostou, music klub Pantheon nabízí pronájem za zvýhodněných individuálních podmínek. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat s rezervací termínu Vašeho večírku.

Rozlučky se svobodou

Rozlučka se svobodou – myslíme, že k této párty není potřeba nic více dodávat. Ať už ji plánujete tématicky, nebo v pohodlném civilu – brány klubu jsou Vám otevřeny. Na výběr nabízíme běžný nebo VIP vstup pro celou skupinu za zvýhodněnou cenu. Největším hitem je samozřejmě doprava před klub soukromou limuzínou a zažít poslední svobodnou párty ve velkém stylu. Ale POZOR! Může se stát, že klub navštíví i soukromý striptér nebo striptérka.